Din revisor i Oslo og Viken

Otterstads Revisjonskontor A/S ble stiftet i 1973 av den statsautoriserte revisoren Kjeld Ole Otterstad. Vår største kundegruppen var i alle år boligselskap, og vi var hovedrevisor i OBOS fra 1973 til 1995. Fra 2005 til januar 2021 var selskapet et rent konsulentselskap.

I 2018 kjøpte datteren, statsautorisert revisor Merete Otterstad Sandsnes, selskapet og valgte i januar 2021 å satse på revisjon og fikk konsesjon som revisjonsselskap.

Vi er i dag to ansatte som begge er statsautoriserte revisorer, og tilbyr tjenester som revisjon, rådgivning og utarbeidelse av årsoppgjør og skattemelding til våre kunder.

Tjenester Kontakt oss

Etablert firma med erfarne medarbeidere

Otterstads Revisjonskontor A/S ble stiftet i 1973 og består i dag av to erfarne revisorer.

Hvor er vi?

Vi holder til i Rosenholm sør for Oslo, og tar på oss oppdrag for små og mellomstore bedrifter. Vårt fokus er å etablere et langsiktig og nært kundeforhold med din bedrift slik at vi kan få utført en effektiv revisjon til en konkurransedyktig pris.

Våre ansatte

Merete Otterstad Sandsnes

Statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører.

Tidligere partner i Fagrevisjon AS og BDO AS.

Mariann Solberg Farvik

Statsautorisert revisor

Tidligere erfaring fra Fagrevisjon AS og BDO AS.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål angående våre tjenester eller andre faglige temaer som vi kan svare på. Vi hjelper deg så godt vi kan.

Kontakt oss